Οι Katatonia κυκλοφόρησαν το κομμάτι “Opaline” από το νέο τους άλμπουμ “Sky Void Of Stars”

Οι Katatonia αποκάλυψαν επιτέλους το νέο τους ντεμπούτο στη Napalm Records, με το άλμπουμ Sky Void Of Stars.

Οι Katatonia αποκάλυψαν επιτέλους το νέο τους ντεμπούτο στη Napalm Records, με το άλμπουμ Sky Void Of Stars.

Katatonia Sky Void of Stars 01

Με ένα ιδιαίτερο βίντεο το “Opaline” υπόσχεται να “υπνωτίσει” τους θαυμαστές του, ενώ παράλληλα το συγκρότημα δίνει μέσα από αυτό, στιγμές από την πρόσφατη περιοδεία τους, και προετοιμάζει το κοινό για μια μοναδική εμπειρία που πρόκεται να τους μείνει αξέχαστη. Το συγκεκριμένο κομμάτι παρουσιάζει την εξέλιξη των Katatonia, τη στιγμή που παραμένουν πιστοί στον ήχο που τους ανέδειξε.

Ο Daniel Moilanen ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: “Το “Opaline”,  είναι ένας ζοφερός και κεραυνοβόλος υμνος για τον κενό μας ουρανό. Ένα αμυδρό βλεμμα σε μια εποχή η οποία ξεθωριάζει σαν αποδημητικο πτηνο. Ένα τελευταίο single και μια γευση από το μέλλον;”

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Kylie – Μόλις κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ “Tension”

Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Kylie, “Tension”,  ένας δίσκος γεμάτος...

Gimme Shelter Film Festival – 16/23 Οκτωβρίου και 6/13 Νοεμβρίου στο GAGARIN 205

Πάντα στην ώρα μας και πιστοί στο ραντεβού μας,...
Punked