Οι Integrity επανακυκλοφορούν τα δύο πρώτα τους άλμπουμ

Οι Integrity ανακοίνωσαν πως στις 10 Ιουνίου θα επανακυκλοφορήσουν τα δύο κλασσικά τους άλμπουμ "Those Who Fear Tomorrow" και "Systems Overload".

Date:

Οι Integrity ανακοίνωσαν πως στις 10 Ιουνίου θα επανακυκλοφορήσουν τα δύο κλασσικά τους άλμπουμ “Those Who Fear Tomorrow” και “Systems Overload”. Τα δύο αυτά άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν με νέο artwork από τον Dwid Hellion ενώ θα έχουν και ανανεωμένο ήχο από τον Arthur Rizk (Power Trip, Code Orange, Kreator, Ghostemane). Επίσης, θα έχουν και επαναηχογραφημένα τύμπανα από τους Iggor Cavalera (πρώην-Sepultura, Absent in Body, Cavalera Conspiracy) και Brandon Gallagher (Trace Amount).

Η μπάντα δήλωσε: “Και τα δύο άλμπουμ γεννήθηκαν από την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε κάτι που θα περιλαμβάνει στοιχεία από όλες τις αγαπημένες μπάντες. Ελπίζουμε να αντιληφθείτε την αγριότητα των συναισθημάτων μας και την αγνότητα που προσπαθήσαμε να εξωτερικεύσουμε με αυτές τις ηχογραφήσεις”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Οι Grave Digger μας παρουσιάζουν το νέο τους single “Hell Is My Purgatory”

Πριν μερικές μέρες οι Heavy/Power Metallers Grave Digger ανακοίνωσαν πως στις 26 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Symbol Of...

MUSTS

Νέο lyric βίντεο από τους Septic Flesh για το τραγούδι “Coming Storm”

Την Παρασκευή 20 Μάϊου, οι Septic Flesh κυκλοφόρησαν την...

The Essex Serpent: Η Apple TV+ συνεχίζει δυναμικά

Ομολογουμένως η φετινή χρονιά θα μπορούσε να πει κάποιος...

“Farewell Yellow Brick Road”: Ντοκιμαντέρ για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Elton John

Νέο ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στην περιοδεία του Elton John...

Γυμνή διαδηλώτρια προκάλεσε αναστάτωση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ...
Punked