Οι In Flames παρουσιάζουν το μουσικό βίντεο για το νέο single “Meet Your Maker”

Όπως είναι ήδη γνωστό οι Σουηδοί In Flames ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Foregone"

Όπως είναι ήδη γνωστό οι Σουηδοί In Flames ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Foregone”. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast Records στις 10 Φεβρουαρίου και τα πρώτα δείγματα έχουν ήδη ενθουσιάσει τους οπαδούς του συγκροτήματος. Οι Σουηδοί λοιπόν μας αποκαλύπτουν άλλο ένα νέο single από τον επερχόμενο δίσκο με το μουσικό βίντεο για το “Meet Your Maker”.

Ο Anders Fridén, τραγουδιστής της μπάντας, δήλωσε: ” Όταν ξεκινήσαμε να δημιουργούμε το νέο δίσκο το “Meet Your Maker” αποτέλεσε το τραγούδι το οποίο έδειξε τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε για το άλμπουμ. Περιέχει όλα αυτά τα στοιχεία που θα περιέμενε κάποιος να ακούσει από τους In Flames. Απολαύστε το και θα σας δούμε στις περιοδείες για το 2023.”

Trond Valfar

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

“John Lennon: Murder Without a Trial” – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του John Lennon σε ντοκιμαντέρ

Τα άγνωστα κίνητρα πίσω από τον θανάσιμο πυροβολισμό του...

Νέο live video από τους Rotting Christ για το “Elthe Kyrie”

Οι Rotting Christ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο live...

Ο Ozzy Osbourne φοβάται ότι μπορεί να μην ανέβει ποτέ ξανά σε σκηνή

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί...

Οι Metallica θα δώσουν για πρώτη φορά συναυλία στη Σαουδική Αραβία

Οι Metallica ανακοίνωσαν την τελευταία τους εμφάνιση για το...
Punked