Οι In Flames παρουσιάζουν το νέο τους single “The Great Deceiver”

Οι In Flames εξέπληξαν ευχάριστα τους οπαδούς τους καθώς έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single με τίτλο "The Great Deceiver"

Date:

Οι In Flames εξέπληξαν ευχάριστα τους οπαδούς τους καθώς έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single με τίτλο “The Great Deceiver”. Παράλληλα ανακοίνωσαν και μία Ευρωπαϊκή περιοδεία, για τον φετινό Νοέμβριο και Δεκέμβριο, παρέα με τους At The Gates, Imminence και Orbit Culture.

Η μπάντα δήλωσε: “Το ‘The Great Deceiver’ γεννήθηκε από απογοήτευση, βασικά μια αντίδραση σε ψεύτικες σημαίες. Αλλά από τότε, έχει μεγαλώσει και αντιπροσωπεύει πολλές έννοιες”

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked