Οι In Flames ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Foregone”

Οι Σουηδοί In Flames ανακοίνωσαν πως στις 10 Φεβρουαρίου 2023 θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Foregone", ενώ παράλληλα έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single "Foregone pt. 1"

Date:

Οι Σουηδοί In Flames ανακοίνωσαν πως στις 10 Φεβρουαρίου 2023 θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Foregone”, ενώ παράλληλα έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single “Foregone pt. 1”.

Ο frontman Anders Fridén δήλωσε: “Καθώς συνθέταμε το “Foregone”, θέλαμε να κάνουμε έναν δίσκο που θα ήταν σε μεγάλο βαθμό κιθαριστικός και θα είχε ισχυρά θεμέλια μεταξύ μπάσου και τυμπάνων. Εξακολουθούμε να προσεγγίζουμε τη σύνθεση των τραγουδιών μας με τον ίδιο τρόπο, όπως κάναμε πάντα, ως μία αντιπαράθεση μεταξύ μελωδίας και επιθετικότητας. Αυτό είναι το DNA της μουσικής μας. Από το στιχουργικό κομμάτι επίσης, δεν έλειψε η έμπνευση, ειδικά η έννοια του χρόνου. Η ανθρωπότητα στο σύνολό της αναγκάστηκε να επιβραδύνει και να πάρει ανάσα. Σε αυτό το διάλειμμα, πολλοί από εμάς αφιερώσαμε χρόνο αξιολογώντας και επαναπροσδιορίζοντας τα πάντα. Ο χρόνος είναι μια σταθερά, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν και πώς το αντιλαμβανόμαστε διαφέρει”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Guns N’ Roses: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία box set με τα δύο “Use Your Illusion” άλμπουμ

Όπως ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses στις 11 Νοεμβρίου...

Η ζωή της Olivia Newton-John γίνεται βιογραφικό κόμικ

Η ζωή της εκλιπούσας Olivia Newton-John, γνωστής για τον...

Athens Science Festival 2022 “Κόσμοι του Αύριο”

Κινούμαστε προς το μέλλον με αυξανόμενη ταχύτητα, όμως πού...

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο...
Punked