Οι In Flames ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Foregone”

Οι Σουηδοί In Flames ανακοίνωσαν πως στις 10 Φεβρουαρίου 2023 θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Foregone", ενώ παράλληλα έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single "Foregone pt. 1"

Οι Σουηδοί In Flames ανακοίνωσαν πως στις 10 Φεβρουαρίου 2023 θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Foregone”, ενώ παράλληλα έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single “Foregone pt. 1”.

gmm19inflames foto z3stkcoq9gpnnwi 1

Ο frontman Anders Fridén δήλωσε: “Καθώς συνθέταμε το “Foregone”, θέλαμε να κάνουμε έναν δίσκο που θα ήταν σε μεγάλο βαθμό κιθαριστικός και θα είχε ισχυρά θεμέλια μεταξύ μπάσου και τυμπάνων. Εξακολουθούμε να προσεγγίζουμε τη σύνθεση των τραγουδιών μας με τον ίδιο τρόπο, όπως κάναμε πάντα, ως μία αντιπαράθεση μεταξύ μελωδίας και επιθετικότητας. Αυτό είναι το DNA της μουσικής μας. Από το στιχουργικό κομμάτι επίσης, δεν έλειψε η έμπνευση, ειδικά η έννοια του χρόνου. Η ανθρωπότητα στο σύνολό της αναγκάστηκε να επιβραδύνει και να πάρει ανάσα. Σε αυτό το διάλειμμα, πολλοί από εμάς αφιερώσαμε χρόνο αξιολογώντας και επαναπροσδιορίζοντας τα πάντα. Ο χρόνος είναι μια σταθερά, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν και πώς το αντιλαμβανόμαστε διαφέρει”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Νέο single από τον Jamey Jasta (Hatebreed) με την συμμετοχή του Steve “Zetro” Souza των Exodus

Ο Jamey Jasta των Hatebreed κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο...

Siouxsie Sioux: H goth μαμά μας γίνεται 67 ετών

Η Siouxsie είναι η κρυπτονιτική ψυχή των Siouxsie and...

Ο Corey Taylor “δεν αντέχει” την μουσική από AI

Ο αρχηγός των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor...
Punked