Οι Hypocrisy παρουσιάζουν το τέλος του κόσμου με το νέο τους single “Dead World”

Οι Σουηδοί βετεράνοι του μελωδικού Death Metal Hypocrisy έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το νέο τους single “Dead World”. Tο τραγούδι θα βρίσκεται στο επερχόμενο δίσκο του συγκροτήματος “Worship” ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου.

Ο Peter Tägtgren ,αρχηγός του συγκροτήματος, δήλωσε: “Το  “Dead World” το έγραψε ο Sebastian για το project μας πατέρας/γιός το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Όταν αρχίσαμε να παίζουμε το τραγούδι, ένιωσα πως ο κόσμος πρέπει να το ακούσει καθώς ο ρυθμός και το groove του με ξετίναξαν. Η ιδέα για το βίντεο προέρχεται από τον σκηνοθέτη μας Kezzyn και ταυτίζεται με την δική μου οπτική για το πως θα καταλήξει ο κόσμος. Απολαύστε το!”

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked