Οι Holy Fawn επιστρέφουν με το single “Death Is A Relief”

Οι Post-Metallers Holy Fawn κυκλοφόρησαν ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους single με τίτλο "Death Is A Relief"

Date:

Οι Post-Metallers Holy Fawn κυκλοφόρησαν ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους single με τίτλο “Death Is A Relief”. Υπεύθυνος για την δημιουργία του βίντεο είναι ο PJ Koelbel, ενώ να θυμίσουμε ότι στις 19 Οκτωβρίου θα τους απολαύσουμε ζωντανά μαζί με τους Caspian και τους τεράστιους Cult Of Luna.

Ο frontman Ryan Osterman δήλωσε:” Το “Death Is A Relief” αποτελεί ένα τραγούδι απώλειας, είναι όπως όταν νιώθεις ότι όλα γύρω σου κινούνται αλλά νιώθεις ότι παραμένουν κολλημένα σε ένα μέρος όσο σκληρά κι αν προσπαθείς.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked