Οι Hardcore Superstar κυκλοφόρησαν νέο lyric βίντεο

Ο δίσκος περιλαμβάνει δέκα νέες συνθέσεις και ηχογραφήθηκε μεταξύ 2020 και 2021 στην Σουηδία με παραγωγό τον Johan Reiven

Date:

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου, οι Street Metallers Hardcore Superstar κυκλοφόρησαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Abrakadabra“.

Ο δίσκος περιλαμβάνει δέκα νέες συνθέσεις και ηχογραφήθηκε μεταξύ 2020 και 2021 στην Σουηδία με παραγωγό τον Johan Reiven. Για το εορτασμό της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο lyric βίντεο για το single“Abrakadabra”.

Trond Valfar

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked