Οι Hammerfall παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι “Brootherhood”

Οι Σουηδοί άρχοντες του Heavy Metal Hammerfall σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν στις 25 Φεβρουαρίου τη νέα τους δισκογραφική δουλεία "Hammer Of Dawn" και τώρα ήρθε η ώρα για το τρίτο single του δίσκου

Date:

Οι Σουηδοί άρχοντες του Heavy Metal Hammerfall σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν στις 25 Φεβρουαρίου τη νέα τους δισκογραφική δουλεία “Hammer Of Dawn” και τώρα ήρθε η ώρα για το τρίτο single του δίσκου. Οι Σουηδοί αποκάλυψαν μέσω ενός μουσικού βίντεο τo νέο τραγούδι με τίτλο “Brootherhood“.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Joacim Cans δήλωσε: “To “Brotherhood” είναι ένα φανταστικό μουσικό κομμάτι για να ανοίγει το άλμπουμ μας προς τιμήν των καλύτερων οπαδών στον πλανήτη. Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς εσάς. Τo μουδικό βίντεο δείχνει επίσης πόσο διασκεδάζουμε μαζί πάνω και εντός σκηνής”.

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked