Οι Firewind παρουσιάζουν το νέο τους single “Chains”

Οι Firewind κυκλοφόρησαν ένα lyric video για το νέο τους τραγούδι, “Chains”, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο νέο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο “Stand United”. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου από την AFM.

Ο Gus G. δήλωσε: “Αυτό είναι το τελευταίο single που δίνουμε στην δημοσιότητα πριν την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ “Stand United”. Τείνει περισσότερο προς τη μελωδική hard rock πλευρά των Firewind. Ελπίζουμε να σας αρέσει αυτό το κομμάτι και να ενθουσιαστείτε με την επερχόμενη κυκλοφορία! Τα λέμε στο δρόμο σύντομα!”

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Borknagar – Μουσικό βίντεο για το νέο single “Moon”

Next Story

Επίσημο live βίντεο από τους Behemoth για το τραγούδι “Blow Your Trumpets Gabriel”

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop