Οι Fear Factory ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ “Recoded”

Παράλληλα η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα και το πρώτο single "Disobey"

Date:

Οι Fear Factory ανακοίνωσαν πως στις 28 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ “Recoded”. Όπως είχαν κάνει και παλιότερα οι Fear Factory με τον δίσκο τους “Demanufacture” κυκλοφορώντας το  “Remanufacture”, έτσι λοιπόν τώρα το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση των συνθέσεων του άλμπουμ του 2021 “Aggression Continuum” δίνοντας τους νέα αγριότητα. Παράλληλα η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα και το πρώτο single “Disobey” (Disruptor Remix by Zardonic).

Ο Dino Cazares δήλωσε: “Είναι πολύ ωραίο που μετά από 25 χρόνια είμαστε σε θέση να κυκλοφορήσουμε ένα άλλο ολοκληρωμένο άλμπουμ remix! Ετοιμαστείτε!”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Guns N’ Roses: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία box set με τα δύο “Use Your Illusion” άλμπουμ

Όπως ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses στις 11 Νοεμβρίου...

Η ζωή της Olivia Newton-John γίνεται βιογραφικό κόμικ

Η ζωή της εκλιπούσας Olivia Newton-John, γνωστής για τον...

Athens Science Festival 2022 “Κόσμοι του Αύριο”

Κινούμαστε προς το μέλλον με αυξανόμενη ταχύτητα, όμως πού...

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο...
Punked