Οι Enslaved παρουσιάζουν το νέο τους single “Kingdom”

Οι αρκετά δραστήριοι τους τελευταίους μήνες Νορβηγοί Avantgarde Black Metallers Enslaved κυκλοφόρησαν άλλο ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Kingdom", το οποίο παρουσίασαν μέσω ενός μουσικού βίντεο

Date:

Οι αρκετά δραστήριοι τους τελευταίους μήνες Νορβηγοί Avantgarde Black Metallers Enslaved κυκλοφόρησαν άλλο ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Kingdom”, το οποίο παρουσίασαν μέσω ενός μουσικού βίντεο.

Ο Ivar Bjørnson, συνθέτης και κιθαρίστας των Νορβηγών, ανέφερε τα εξής: “Το νέο μας single είναι ένας φόρος τιμής στους βασιλιάδες του τευτονικού Thrash Metal, του Space Rock και στους πρωτοπόρους της Ambient μουσικής της δεκαετίας του 70. Οι στίχοι αναφέρονται στην αντοχή και διατήρηση των ιδεών που οι άνθρωποι κουβαλάνε στις κακουχίες. Σας προσκαλούμε σ’ αυτό το ταξίδι, ευχαριστούμε για την ακρόαση.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Guns N’ Roses: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία box set με τα δύο “Use Your Illusion” άλμπουμ

Όπως ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses στις 11 Νοεμβρίου...

Η ζωή της Olivia Newton-John γίνεται βιογραφικό κόμικ

Η ζωή της εκλιπούσας Olivia Newton-John, γνωστής για τον...

Athens Science Festival 2022 “Κόσμοι του Αύριο”

Κινούμαστε προς το μέλλον με αυξανόμενη ταχύτητα, όμως πού...

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο...
Punked