Οι Disturbed επέστρεψαν με το νέο τραγούδι “Hey You”

Υπεύθυνος για το βίντεο είναι ο Josiahx, ενώ το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Date:

Οι Disturbed έπειτα από απουσία τεσσάρων ετών, επέστρεψαν με το νέο τραγούδι “Hey You” για το οποίο κυκλοφόρησαν και ένα επίσημο μουσικό βίντεο. Υπεύθυνος για το βίντεο είναι ο Josiahx, ενώ το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Ο David Draiman, τραγουδιστής των Disturbed, δήλωσε: ” Είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης, έχουμε γίνει οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού μας. Ο πολιτικός λόγος έχει γίνει η εξαίρεση αντί του κανόνα και οι άνθρωποι έχουν χαθεί από τον εθισμό στην οργή”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked