Οι Dimmu Borgir ανακοίνωσαν την επανακυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ “Puritanical Euphoric Misanthropia”

Το άλμπουμ "Puritanical Euphoric Misanthropia" των Νορβηγών Black Metallers Dimmu Borgir κυκλοφόρησε αρχικά το 2001 και μέχρι σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για το συγκρότημα

Date:

Το άλμπουμ “Puritanical Euphoric Misanthropia” των Νορβηγών Black Metallers Dimmu Borgir κυκλοφόρησε αρχικά το 2001 και μέχρι σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για το συγκρότημα. Φέτος λοιπόν και πιο συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου θα επανακυκλοφορήσει σε νέα remastered εκδοχή, με νέο artwork και αρκετό bonus υλικό.

Επίσης, οι Νορβηγοί μας δίνουν μία πρώτη ηχητική γεύση από το πως θα ακούγεται αυτή η remastered εκδοχή με το τραγούδι “Blessings Upon The Throne Of Tyranny”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked