Οι Def Leppard επιστρέφουν μετά από επτά χρόνια με νέο άλμπουμ

Η τελευταία φορά που ακούσαμε νέα μουσική από τους Rockers Def Leppard ήταν το 2015 και το πολύ πετυχημένο ομώνυμο άλμπουμ

Date:

Η τελευταία φορά που ακούσαμε νέα μουσική από τους Rockers Def Leppard ήταν το 2015 και το πολύ πετυχημένο ομώνυμο άλμπουμ. Τα χρόνια πέρασαν και έφτασε επιτέλους η στιγμή και πιο συγκεκριμένα στις 27 Μάϊου θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε το νέο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο “Diamond Star Halos”.

Το συγκρότημα όμως φρόντισε για τους διψασμένους οπαδούς του και έδωσε στην δημοσιότητα και ένα δείγμα του επερχόμενου δίσκου. O λόγος για το δυναμικό νέο single “Kick”.

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked