Οι Death Metallers Krisiun ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Mortem Solis”

Οι Βραζιλιάνοι Death Metallers Krisiun ανακοίνωσαν πως στις 29 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Mortem Solis”

Date:

Οι Βραζιλιάνοι Death Metallers Krisiun ανακοίνωσαν πως στις 29 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Mortem Solis”. Μάλιστα μας παρουσιάζουν και ένα μουσικό βίντεο για το single “Serpent Messiah”.

O δίσκος ηχογραφήθηκε στην Βραζιλία, ενώ η μίξη και το μάστερινγκ έγινα από τον Mark Lewis (Kataklysm, Deicide, The Black Dahlia Murder). Επίσης, υπεύθυνος για το εξώφυλλο είναι ο Marcelo Vasco (Slayer, Venom, Dark Funeral).

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked