Οι Darkthrone ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ”It Beckons Us All”

Οι θρυλικοί Black Metallers Darkthrone ανακοίνωσαν πως στις 26 Απριλίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “It Beckons Us All”, ενώ για τον επερχόμενο δίσκο κυκλοφόρησαν και ένα επίσημο τρέιλερ. To άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Όσλο της Νορβηγίας τον Απρίλιο και Μάιο του 2023.

Ο Fenriz δήλωσε: “Δυσκολεύομαι να εκφράσω με λόγια τα προσωπικά μου συναισθήματα γύρω από το “It Beckons Us All”, μπορώ μόνο να ελπίζω πως οι υπόλοιποι εκεί έξω μπορούν να νιώσουν το σκοτάδι που το περικλείει.

Ο Nocturno συμπλήρωσε: “Ηχογραφήσαμε με τον τρόπο που κάνουμε πάντα, ζωντανά, τα ντραμς και την μία κιθάρα, με μια άλλη κιθάρα να προστίθεται αργότερα. Βρήκαμε μια νέα ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας που σίγουρα ωφέλησε αυτό το άλμπουμ. Ο Fenriz χρησιμοποίησε καθαρά φωνητικά σε αρκετά τραγούδια ενω μοιραστήκαμε τομπάσο αυτήν τη φορά. Προσθέσαμε πολλά επιπλέον στρώματα όπως σόλο κιθάρες… ήταν απλά ένα καζάνι ιδεών. Αντί να βρούμε ένα plug-in ή ένα synth patch χορωδίας, ηχογραφήσαμε και οι δύο φωνητικά. Οι Darkthrone είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη μπάντα, όπως πολλοί θα πρέπει να γνωρίζουν πλέον, και αυτό το άλμπουμ αγγίζει το heavy είδος. Δεν έχω ιδέα τι είδος θα μας χαρακτηρίσουν και πραγματικά δεν έχω ενδιαφερθεί πολύ γι’ αυτό, αλλά σίγουρα ξέρω ότι είναι metal”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Ayrton Senna , η θρυλική μορφή της F1 γεννήθηκε σαν σήμερα

Next Story

4 χρόνια Cinobo, 4 χρόνια σινεμά σε όλες τις οθόνες

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop