Οι Darkest Hour ανακοίνωσαν το νέο άλμπουμ “Perpetual | Terminal”

Οι Darkest Hour ανακοίνωσαν πως στις 23 Φεβρουαρίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Perpetual | Terminal”. Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία έδωσαν και στην δημοσιότητα το νέο τους μουσικό βίντεο για το νέο single “Societal Bile”.

Ο κιθαρίστας Schleibaum δήλωσε τα εξής: “Αυτό το τραγούδι αφορά άτομα που καταφέρνουν να επιβιώνουν. Ενώ όλοι μας έχουμε τη δική μας ξεχωριστή ιστορία επιβίωσης, αυτό το τραγούδι αγγίζει τη χολή που μας βυθίζει καθώς περιηγούμαστε σε αυτή τη σύγχρονη ζωή. Είναι επίσης μια αναγνώριση της προσωπικής μας ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας, του να απορρίπτουμε όλα όσα προσπαθούν να μας καταναλώσουν και να παλεύουμε κάθε μέρα να βρούμε το δικό μας χώρο για να υπάρχουμε ειρηνικά σ’ έναν κόσμο σε πόλεμο. Είναι αφιερωμένο σε όλους όσοι έχουν την ασθένεια του επιζώντος και δεν τα παρατάνε ποτέ”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Βιογραφική ταινία για τον Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers

Next Story

Suicidal Angels: Μουσικό βίντεο για το νέο single “Purified by Fire”

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop