Οι Dark Tranquillity κυκλοφόρησαν το νέο single “Unforgivable”

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ των Σουηδών "Endtime Signal" το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου.

Οι Dark Tranquillity έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το νέο single “Unforgivable”. Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ των Σουηδών “Endtime Signal” το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου.

Ο τραγουδιστής Mikael Stanne δήλωσε: ” Γυρισμένο κατά τη διάρκεια των πρόσφατων περιοδειών μας σε Τουρκία και Μεξικό, το βίντεο για το “Unforgivable” παρουσιάζει το συγκρότημα στο πραγματικό του στοιχείο. Από τα έντονα τύμπανα του Joakim Strandberg Nilsson μέχρι το καταιγιστικό μπάσο του Christian Jansson, το τραγούδι έχει έναν επιθετικό ρυθμό ο οποίος που δεν έχει ακουστεί από το συγκρότημα εδώ και πολλά χρόνια. Οι σαρωτικές κιθάρες κρατούν τη δομή σταθερή, καθώς τα πλήκτρα τονίζουν ακόμα περισσότερο την επείγουσα και απελπισμένη διάθεση της σύνθεσης. Ένα νέο κύμα δημιουργικότητας  πυροδότησε αυτό το τραγούδι και το οποίο στιχουργικά αντλεί δύναμη από την απογοήτευση και την αδυναμία απέναντι στην καταπίεση”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Η Ivanna Sakhno στο πρωταγωνιστικό καστ του “M3GAN 2.0”

Next Story

Μην Ανοίγεις Την Πόρτα – Οι Unboxholics φέρνουν ( ; ) τον τρόμο στην Ελλάδα

Latest from Blog

Punked
Go toTop