Οι Dark Tranquillity ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Endtime Signals”

Επιστροφή με νέα δισκογραφική δουλειά για τους Dark Tranquillity οι οποίοι ανακοίνωσαν πως στις 16 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ “Endtime Signals”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν και στην δημοσιότητα το πρώτο single “The Last Imagination”.

Σε σχετικό μήνυμα τους οι Dark Tranquillity ανέφεραν τα εξής: “”Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Dark Tranquillity για άλλη μια φορά. Έχει περάσει αρκετός καιρός από την εποχή του προηγούμενου δίσκου μας έχοντας περάσει αρκετά για να καταλήξουμε εκεί που βρισκόμαστε σήμερα. Καθώς λοιπόν σας αποκαλύπτουμε το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ “Endtime Signals”, αισθανόμαστε υπερηφάνια, ολοκλήρωση και ανακούφιση. Το ‘The Last Imagination’ αναδεικνύει ότι είναι το πιο ποικιλόμορφο άλμπουμ μας μέχρι σήμερα”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Blast From the Past – 1973: O David Bowie και η Marianne Faithfull ερμηνεύουν το “I Got You Babe”

Next Story

H Kim Gordon παρουσιάζει το δεύτερο σόλο άλμπουμ της “The Collective”

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop