Οι Clutch μας παρουσιάζουν το νέο single “We Strive For Excellence”

Καθώς περιμένουμε να απολαύσουμε ζωντανά στην χώρα μας τους Clutch, θα εμφανιστούν στις 19 Ιουλίου στο Release Athens 2022, το συγκρότημα αποφάσισε να μας κάνει ένα μικρό δώρο κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι "We Strive For Excellence

Date:

Καθώς περιμένουμε να απολαύσουμε ζωντανά στην χώρα μας τους Clutch, θα εμφανιστούν στις 19 Ιουλίου στο Release Athens 2022, το συγκρότημα αποφάσισε να μας κάνει ένα μικρό δώρο κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι “We Strive For Excellence”.

Ο Neil Fallon, frontman της μπάντας. ανέφερε σχετικά:” Το ‘We Strive For Excellence’ ανατρέχει στοργικά στα παιδικά καλοκαίρια με τα γεμάτα μεγαλεπήβολα σχέδια που πήγαν στραβά, ανεξήγητους μώλωπες, ανεπεξέργαστους τραυματισμούς και φυσικά την διαχρονική σοφία της Evel Knieve.”

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked