Οι Black Metallers Watain ανακοίνωσαν το νέο τους δίσκο “The Agony & Ecstasy Of Watain”

Στις 29 Απριλίου οι Σουηδοί Black Metallers Watain ανακοίνωσαν πως θα απελευθερώσουν το σατανικό τους δηλητήριο με το νέο τους άλμπουμ “The Agony & Ecstasy Of Watain”

Στις 29 Απριλίου οι Σουηδοί Black Metallers Watain ανακοίνωσαν πως θα απελευθερώσουν το σατανικό τους δηλητήριο με το νέο τους άλμπουμ “The Agony & Ecstasy Of Watain”. Παράλληλα μας δίνουν και μία πρώτη γεύση από τον επερχόμενο δίσκο με το single “The Howling”.

Ο E. Danielsson, τραγουδιστής των Watain, δήλωσε: “ To νέο μας single αποτελεί τη φωνή του άγριου, το οποίο μας σπρώχνει να αφήσουμε την ασφάλεια μας και να εξερευνήσουμε τα σκοτεινά μονοπάτια της αβύσσου. Να το δεις, να το μάθεις, να το γνωρίσεις.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Νέο single από τον Jamey Jasta (Hatebreed) με την συμμετοχή του Steve “Zetro” Souza των Exodus

Ο Jamey Jasta των Hatebreed κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο...

Siouxsie Sioux: H goth μαμά μας γίνεται 67 ετών

Η Siouxsie είναι η κρυπτονιτική ψυχή των Siouxsie and...

Ο Corey Taylor “δεν αντέχει” την μουσική από AI

Ο αρχηγός των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor...
Punked