Οι Black Metallers Gaerea κυκλοφόρησαν το νέο single “World Ablaze”

Οι Πορτογάλοι Black Metallers Gaerea έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το νέο τους single "World Ablaze".

Οι Πορτογάλοι Black Metallers Gaerea έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το νέο τους single “World Ablaze”.

Το “World Ablaze” αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου που έχει ζήσει όλη του τη ζωή μέσα σε ένα κλουβί. Ξέρει όμως πως μια μέρα θα ελευθερωθεί και θα γνωρίσει τον κόσμο με τα πραγματικά του χρώματα.

Δυστυχώς, ξέρει επίσης ότι εκείνη η μέρα θα είναι οι τελευταίες ώρες της ζωής του. Είναι ένα τραγούδι για την επιθυμία, την ελπίδα και την ελευθερία. Ένας χορός ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, την ελπίδα και την απελπισία. Μια συναισθηματική πύλη σε μια σκοτεινή black metal σκηνή, ένας οδηγός για τη σωτηρία, τον πόνο, την απελπισία και την απελευθέρωση. Προχωρώντας προς τα πάνω, προς το μαύρο που είναι ψηλά. Οι Gaerea είναι η απάντηση, η μόνη απάντηση.

 

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

11 χρόνια χωρίς τον Jeff Hanneman – Θυμόμαστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του

Next Story

Civil War – Κάνε μου λιγάκι Κλικ

Latest from Blog

Punked
Go toTop