Οι Black Metallers Dimmu Borgir διασκευάζουν το “Perfect Strangers” των Deep Purple

Η συγκεκριμένη διασκευή, μαζί με όλες τις διασκευές που έχουν ηχογραφήσει στο παρελθόν οι Νορβηγοί θα βρισκεται στο επερχόμενο "Inspiratio Profanus" άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου.

Οι Black Metallers Dimmu Borgir έδωσαν στην δημοσιότητα την διασκευή τους για το κλασσικό τραγούδι “Perfect Strangers” των Deep Purple. Η συγκεκριμένη διασκευή, μαζί με όλες τις διασκευές που έχουν ηχογραφήσει στο παρελθόν οι Νορβηγοί θα βρισκεται στο επερχόμενο “Inspiratio Profanus” άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου.

Αναφορικά με το “Perfect Strangers” οι Dimmu Borgir δήλωσαν τα εξής: ” Η ιδέα για το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφορούσε στο μυαλό μας αρκετά πριν την ηχογραφήσουμε. Είναι ένα πολύ γνωστό τραγούδι από ένα συγκρότημα το οποίο μας έχει επηρεάσει αρκετά. Προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά στο αρχικό τραγούδι αλλά και να του δώσουμε κάποια νέα στοιχεία.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked