Οι Belphegor προκαλούν με το μουσικό βίντεο για το single τους “The Devils”

Date:

Οι Αυστριακοί Death/Black Metallers Belphegor έδωσαν στην δημοσιότητα ένα αρρωστημένο βίντεο για το single τους “The Devils”, ένα τραγούδι το οποίο περιλαμβάνεται στο πρόσφατο ομότιτλο άλμπουμ της μπάντας το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου.

Ο Helmuth δήλωσε: “Νομίζω ότι η μεγαλύτερη δύναμη του δωδέκατου άλμπουμ των BELPHEGOR είναι τα πολλά νέα στοιχεία που ενσωματώνονται στον αδυσώπητο ήχο μας, ο οποίος φωτίζει την λάμψη της προσφοράς με ένα άγριο τελετουργικό φως. Προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε τα όρια μας ως μουσικοί και ως μπάντα για να φέρουμε τα νέα τραγούδια σε ένα νέο επίπεδο ακρότητας του “Diabolical Black Death Metal”. Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια έντονη ατμόσφαιρα.”

Trond Valfar

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Guns N’ Roses: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία box set με τα δύο “Use Your Illusion” άλμπουμ

Όπως ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses στις 11 Νοεμβρίου...

Η ζωή της Olivia Newton-John γίνεται βιογραφικό κόμικ

Η ζωή της εκλιπούσας Olivia Newton-John, γνωστής για τον...

Athens Science Festival 2022 “Κόσμοι του Αύριο”

Κινούμαστε προς το μέλλον με αυξανόμενη ταχύτητα, όμως πού...

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο...
Punked