Οι Behemoth ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του “In Absentia Dei”

Το 2020  Πολωνοί Death/Black Metallers Behemoth είχαν πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή συναυλία, η οποία είχε μεταδοθεί μέσω live stream, σε μία εγκαταλελειμμένη εκκλησιά θέτοντας τον πήχη πολύ ψηλά για τα συγκεκριμένα σόου. Τώρα ήρθε η στιγμή να μπορέσουμε να το απολαύσουμε όλοι καθώς στις 17 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις βινυλίου και digibook υπό τον τίτλο “In Absentia Dei”. Το συγκρότημα επίσης μας δίνει και μία πρώτη γεύση από την επερχόμενη κυκλοφορία με το βίντεο για το τραγούδι “Evoe”.

behemoth-in-absentia-dei

 

Ο Nergal δήλωσε: “ Tο In Absentia Dei αποτέλεσε για εμάς μια μεγάλη πρόκληση και ένα τεράστιο ρίσκο αλλά το αποτέλεσμα από καλλιτεχνικής και διαφημιστικής πλευράς ήταν το ιδανικό. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια κάνοντας μία εμφατική δήλωση με την συγκεκριμένη εμφάνιση.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked