Οι Amon Amarth ανακοίνωσαν το νέο τους δίσκο “The Great Heathen Army”

Οι Amon Amarth ανακοίνωσαν επιτέλους την δισκογραφική τους επιστροφή ενώ έδωσαν στην δημοσιότητα και το νέο single “Get In The Ring”

Date:

Οι Amon Amarth ανακοίνωσαν επιτέλους την δισκογραφική τους επιστροφή ενώ έδωσαν στην δημοσιότητα και το νέο single “Get In The Ring”. Το άλμπουμ έχει τίτλο “The Great Heathen Army” και θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου, ενώ για το νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν και ένα μουσικό βίντεο του οποίου η αισθητική θυμίζει Mad Max, ενώ συμμετέχει και ο σταρ του WWE Erick Redbeard.

Ο Johan Hegg, τραγουδιστής των Amon Amarth, δήλωσε: “ Το The Great Heathen Army αποτελεί το πιο βαρύ μας άλμπουμ. Υπάρχουν μέσα μερικά σκοτεινά και αρκετά δυναμικά τραγούδια αλλά παράλληλα έχουμε και τις χαρακτηριστικές μελωδίες των Amon Amarth.  Όπως επίσης και μερικές εκπλήξεις. Ο δίσκος θα έλεγα ότι είναι αρκετά ισορροπημένος ενώ ο Andy Sneap έκανε τρομερή δουλειά.”

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked