Οι Accept ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Humanoid”

Οι βετεράνοι Heavy Metallers Accept ανακοίνωσαν πως στις 26 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Humanoid”, ενώ έδωσαν στην δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το πρώτο ομώνυμο single.

Αναφορικά με το νέο single το συγκρότημα δήλωσε τα εξής: “Το τραγούδι ασχολείται με το πάντα επίκαιρο θέμα της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ). Κατά έναν περίεργο τρόπο, έχουμε εισέλθει σε συναρπαστικούς καιρούς. Αυτή η ψηφιακή επανάσταση έχει τεράστιο αντίκτυπο, ίσως μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο έχει περάσει ποτέ η ανθρωπότητα. Η Βιομηχανική Επανάσταση ήταν τεράστια, αλλά αυτή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη, και βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της. Φοβάμαι όμως ότι η ανθρωπότητα θα χαθεί και θα παραμεριστεί μέσα σε όλα αυτά τα πράγματα. Το τραγούδι είναι αρκετά εντυπωσιακό και προκλητικό”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

STRATA – Έξι χορευτές βυθίζονται σε μια σκηνή φτιαγμένη από το τόνους νερού σε ωκεανό, ένα ποίημα σε κίνηση

Next Story

102 χρόνια πριν το Nosferatu έκανε πρεμιέρα και μαζί μια horror επανάσταση

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop