Ο τρόμος επιστρέφει στο νέο τρέιλερ του Insidious: The Dark Realm

Η επερχόμενη ταινία αποτελεί το πέμπτο μέρος του τρομακτικού franchise Insidious και το σενάριο θα διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα αρχικά γεγονότα

Date:

Αν και η πρεμιέρα της ταινίας Insidious: The Dark Realm είχε προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου 2020 η όλη κατάσταση με την πανδημία είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί και να προγραμματιστεί για μέσα στο 2022.

Η επερχόμενη ταινία αποτελεί το πέμπτο μέρος του τρομακτικού franchise Insidious και το σενάριο θα διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα αρχικά γεγονότα. Πιο συγκεκριμένα θα αφορά την τραγική ιστορία της Alison, μίας δαιμονισμένης κοπέλας και την σχέση της με την οικογένεια Lamberts.

Το σενάριο για την ταινία έχει αναλάβει ο Scott Teems και θα είναι βασισμένο στην ιστορία που έχει δημιουργήσει ο Leigh Whannell. Πριν λίγες ημέρες ημέρες κυκλοφόρησε και ένα νέο teaser τρέιλερ, απολαύστε το.

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Αύγουστος: O μήνας που μένουμε στην Αθήνα εγώ κι ο Τσίου

Ήμουν μόλις 6 χρονών όταν στο σχολείο η δασκάλα...

Chris Stein: ‘Ενα punk λεύκωμα που μας ταξιδεύει στο χρόνο

Ποιός θα έλεγε όχι σε ένα παλιό φωτογραφικό άλμπουμ;...

Samaritan: O Sylvester Stallone είναι ένας διαφορετικός σούπερ ήρωας

Ο Sylvester Stallone αναζητά δικαιοσύνη στη νέα ταινία της...

Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας “Pinocchio” του Guillermo del Toro

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Guillermo del Toro παρουσιάζει...
Punked