Ο Tom Morello συνεργάζεται με τις Pussy Riot για το single “Weather Strike”

Date:

Ο Tom Morello, κιθαρίστας των Rage Against The Machine, ενώνει τις δυνάμεις του με την φεμινιστική-ακτιβιστική Punk Rock μπάντα από τη Ρωσία τις Pussy Riot, και μας προσφέρουν το τραγούδι “Weather Strike”.

tom-morello-pussy-riotΟ Morello δήλωσε για την συνεργασία: “Οι Pussy Riot είναι ένα από τα πιο ριζοσπαστικά και σημαντικά μουσικά συγκροτήματα όλων των εποχών. Η ατρόμητη μίξη της τέχνης και της αντιπαράθεσης είναι μία συνεχείς έμπνευση και είναι μεγάλη τιμή που ενώσαμε τις δυνάμεις μας στο επαναστατικό “Weather Strike”.

Η Nadya Tolokonnikova των Pussy Riot περιέγραψε το τραγούδι ως μία ονειρική και ουτοπική σύνθεση μέσω της οποίας διακηρύττουν το μέλλον που όλοι θέλουμε να δούμε, ένα μέλλον χωρίς αστυνομική βία και αδικία. Επίσης δήλωσε ότι τραγουδάει για το όνειρο της, το να μετατρέψει το κτίριο της KGB σε μουσείο όπου θα αποκαλυφθούν όλες οι σκοτεινές στιγμές της Ρωσικής ιστορίας. Κάτι το οποίο θα συμβεί όταν ο Πούτιν δεν θα είναι πια στην εξουσία.

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

Pedro Almodóvar: Ο ασυμβίβαστος σκηνοθέτης γίνεται 73 ετών

Ο βραβευμένος με Οσκαρ, Pedro Almodóvar, γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1949. Είναι γνήσιο τέκνο της λεγόμενης "κίνησης movida", που δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη, στα τέλη...

MUSTS

Oι αγαπημενοι μου χαρακτηρες στο “Rings of power”

Αρχικά σκεφτόμουν να μην τριγκάρω τους όσους φανς έχει...

Οι Disturbed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “Divisive”

Αγωνία τέλος καθώς οι Disturbed ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της...

H Amazon ετοιμάζει σειρά “Blade Runner”

Η Amazon ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία "προκλητική" νέα σειρά...

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για τη φιλανθρωπική συναυλία “Helping Hands”

Οι Metallica ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να διοργανώσουν για...
Punked