Ο Tom Morello συμμαχεί με τους Bruce Springsteen και Eddie Vedder στη διασκευή του “Highway to Hell” των AC/DC

Ο κιθαρίστας των Rage Against the Machine Tom Morello ανακοίνωσε πως στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει μια νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο “The Atlas Underground Fire”. Στο συγκεκριμένο άλμπουμ ο Morello θα συνεργάζεται με διάφορους γνωστούς μουσικούς και συγκροτήματα όπως: οι Bring Me The Horizon, Phantogram, Grandson, Mike Posner, ο Dennis Lyxzén των Refused και πολλοί ακόμη. Επίσης, μας δίνει και μία πρώτη γεύση από την επερχόμενη κυκλοφορία με την διασκευή στο “Highway to Hell” των AC/DC και στο οποίο τον συμμετέχουν και οι Bruce Springsteen και Eddie Vedder.

TM-composite-v1-BW-1280x720

O Tom Morello δήλωσε: “Η διασκευή μας στο “Highway to Hell” αποτελεί φόρο τιμής για τους AC/DC αλλά με την συνεργασία των Bruce Springsteen και Eddie Vedder φέρνουμε το τραγούδι στο μέλλον .Ένα από τα καλύτερα Rock ’n’ Roll τραγούδια όλων των εποχών, τραγουδημένο από δύο από τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών. Και στο οποίο συνεισφέρω και ένα κιθαριστικό σόλο.”

Nick Manous

Nick Manous

Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Previous Story

Νέο lyric βίντεο από τους Tygers Of Pan Tang

Next Story

Γκίλγκαμες: Το αρχαιότερο λογοτεχνικό έργο του κόσμου γίνεται παράσταση από την θεατρική ομάδα Roswitha

Latest from Blog

Punked
Go toTop