Ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ αποκαλύπτει το νέο του τραγούδι “The Dawn of a New Age”

Ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ έδωσε στην δημοσιότητα το τρίτο single από το πρώτο επερχόμενο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "Among the fires of Hell"

Date:

Ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ έδωσε στην δημοσιότητα το τρίτο single από το πρώτο επερχόμενο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “Among the fires of Hell”.  Το νέο τραγούδι έχει τίτλο “The Dawn of a New Age” και συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε μέσα στο 2021 στα Deva Soundz Studios, με τον Fotis Benardo να έχει αναλάβει την μίξη και τα τύμπανα στο άλμπουμ.

Trond Valfar

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Το καναδικό συγκρότημα The Haptics κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “Second Best”

Με ενθουσιασμό, η νέα μουσική των The Haptics περιβάλλει...

Από τον Φασμπίντερ στον Σκορσέζε: Αφιέρωμα στον Μίκαελ Μπάλχαουζ από τις Νύχτες Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας διοργανώνει σε...

Edvard Munch: Ο ζωγράφος της “Κραυγής” παρουσιάζεται στην ταινία “Munch”

Ο Νορβηγός ζωγράφος και χαράκτης Edvard Munch (1863-1944) είναι...
Punked