Ο Rob Zombie μας παρουσιάζει ένα teaser τρέιλερ για το remake του “The Munsters”

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάϊο του 2021 και θα πρωταγωνιστών η Sheri Moon Zombie, σύζυγος του καλλιτέχνη, ως Lily Munster, και ο Jeff Daniel Phillips ως Herman Munster. Επίσης, το καστ συμπληρώνει ο Daniel Roebuck στον ρόλο του Grandpa Munster. Να θυμίσουμε ότι το αρχικό ‘The Munsters’ προβλήθηκε στο CBS από τον Σεπτέμβριο του 1964 έως τον Μάιο του 1966

Date:

Τους τελευταίους μήνες διαβάζουμε ότι ο Rob Zombie κοντεύει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το remake της σειράς “The Munsters” και τώρα έφτασε η στιγμή να μας παρουσιάσει και το πρώτο teaser τρέιλερ. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάϊο του 2021 και θα πρωταγωνιστών η Sheri Moon Zombie, σύζυγος του καλλιτέχνη, ως Lily Munster, και ο Jeff Daniel Phillips ως Herman Munster. Επίσης, το καστ συμπληρώνει ο Daniel Roebuck στον ρόλο του Grandpa Munster. Να θυμίσουμε ότι το αρχικό ‘The Munsters’ προβλήθηκε στο CBS από τον Σεπτέμβριο του 1964 έως τον Μάιο του 1966.

Ο Zombie δήλωσε ότι το ‘The Munsters’ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πιο οικογενειακό σε σύγκριση με τα προηγούμενα του φιλμ, και ταυτίζεται με την ατμόσφαιρα του αρχικού σόου καθώς δεν ήθελε να είναι και διαφορετικό. Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο Φθινόπωρο της φετινής χρονιάς.

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked