Ο Rob Zombie παρουσιάζει δύο νέα single από το soundtrack του “The Munsters”

O Rob Zombie ανακοίνωσε πως το επερχόμενο reboot της κλασικής τηλεοπτικής σειράς του 1960 "The Munsters" θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix το ερχόμενο φθινόπωρο

Date:

O Rob Zombie ανακοίνωσε πως το επερχόμενο reboot της κλασικής τηλεοπτικής σειράς του 1960 “The Munsters” θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix το ερχόμενο φθινόπωρο.

Παράλληλα έδωσε στην  δημοσιότητα και δύο single από το soundtrack της επερχόμενης ταινίας. Απολαύστε τα “It’s Zombo” και “House Of Zombo”.

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked