Ο Paul Di’Anno, πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, επιστρέφει δυναμικά με το νέο του τραγούδι “Stop The War”

Ο Paul Di’Anno, πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, μαζί με τη νέα του μπάντα τους Warhorse παρουσιάζει ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι "Stop The War"

Date:

Ο Paul Di’Anno, πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, μαζί με τη νέα του μπάντα τους Warhorse παρουσιάζει ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι “Stop The War”. Το τραγούδι αποτελεί και το πρώτο δείγμα νέας μουσικής από τον Paul Di’Anno,τα τελευταία επτά χρόνια όπου και ταλαιπωρήθηκε από διάφορα προβλήματα υγείας. Το νέο του project βρίσκεται εγκαταστημένο στην Κροατία καθώς ο ίδιος ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

wh

Λίγες μέρες πριν από τρεις σημαντικές χειρουργικές επεμβάσεις, μετά τις οποίες ο Paul θα πρέπει να σταθεί ξανά στα πόδια του και τελικά να περπατήσει, οι Warhorse κυκλοφορούν το νέο single “Stop The War” με ένα καθολικό και πολύ σαφές μήνυμα. Αυτό το άγριο, άμεσο και βάναυσα ειλικρινές τραγούδι δημιουργήθηκε ως άμεση συνέπεια των τραγικών γεγονότων στην Ουκρανία, αλλά το μήνυμά του αναφέρεται σε όλους τους πολέμους, την έλλειψη νοήματος και των δεινών των αθώων.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked