Ο Ozzy Osbourne σχεδιάζει να επιστρέψει στη σκηνή το 2024

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Metal Hammer o θρυλικός Ozzy Osbourne μίλησε για τις θετικές εξελίξεις στην υγεία του, σε συνέχεια της χειρουργικής επέμβασης που υποβήθηκε στις αρχές του μήνα.

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Metal Hammer o θρυλικός Ozzy Osbourne μίλησε για τις θετικές εξελίξεις στην υγεία του, σε συνέχεια της χειρουργικής επέμβασης που υποβήθηκε στις αρχές του μήνα.

Ο Ozzy δήλωσε χαρακτηριστικά: ” Έκανα το χειρουργείο και πλέον νιώθω καλά. Πίστευα ότι θα μπορούσα να επιστρέψω εδώ και μήνες, ενώ δε μπορούσα να αντέξω αυτό τον τρόπο ζωής, μονίμως δηλαδή να πηγαίνει κάτι στραβά. Δε μπορώ ακόμα να περπατήσω κανονικά, αλλά δεν πονάω πια και η επέμβαση στην σπονδυλική μου στήλη φαίνεται να πήγε εξαιρετικά.”

ozzy osbourne siriusxm 090822 2323f88f955c4c17be406558db880cc0

Παράλληλα ο Ozzy φάνηκε αισιόδοξος για την επιστροφή του στη σκηνή το 2024, ενώ παράλληλα σχεδιάζει να ηχογραφήσει και ένα νέο άλμπουμ.

“Σχεδιάζω να γίνω καλά, έχω κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ σχετικά πρόσφατα, αλλά σκοπεύω να ηχογραφήσω ένα ακόμα και να ξεκινήσω περιοδεία”.

Παράλληλα αυτή την περίοδο οι “The Osbournes” κυκλοφόρησαν και το καινούριο τους podcast:

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked