Ο Ozzy Osbourne αποφάσισε να ζήσει για πάντα και κυκλοφορεί άλλο ένα νέο άλμπουμ με τίτλο “Patient Number 9”

Σημειώστε στο ημερολόγιο σας την 9 Σεπτεμβρίου καθώς ο βασιλιάς του Heavy Metal Ozzy Osbourne επιστρέφει με τη νέα του δισκογραφική δουλειά “Patient Number 9”

Date:

Σημειώστε στο ημερολόγιο σας την 9 Σεπτεμβρίου καθώς ο βασιλιάς του Heavy Metal Ozzy Osbourne επιστρέφει με τη νέα του δισκογραφική δουλειά “Patient Number 9”. Μάλιστα παράλληλα με την ανακοίνωση ο Ozzy έδωσε στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι, στο οποίο συμμετέχει και ο κιθαρίστας Jeff Beck.

Στο“Patient Number 9” συμμετέχουν επίσης οι Watt, Robert Trujillo, Chad Smith και Ali Tamposi, ενώ για την παραγωγή υπεύθυνος είναι ο Andrew Watt.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked