Ο νέος κύκλος της σειράς “Peaky Blinders” θα τιμήσει την Helen McCrory

Ο Cillian Murphy μίλησε για τον νέο κύκλο της σειράς "Peaky Blinders" επισημαίνοντας ότι θα τιμήσει την αείμνηστη ηθοποιό, Helen McCrory.

Date:

Ο Cillian Murphy μίλησε για τον νέο κύκλο της σειράς “Peaky Blinders” επισημαίνοντας ότι θα τιμήσει την αείμνηστη ηθοποιό, Helen McCrory.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την Polly Gray στη σειρά του BBC, πέθανε σε ηλικία 52 ετών από καρκίνο τον Απρίλιο του περασμένου έτους – όταν τα γυρίσματα του έκτου κύκλου είχαν διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού.

Αναφερόμενος στον νέο κύκλο ο πρωταγωνιστής της σειράς, είπε ότι πιστεύει ότι θα είναι ένας “φόρος τιμής” στην Helen McCrory.

“Νομίζω ότι όλη η σειρά είναι πραγματικά προς τιμήν της. Η παρουσία της και η παρουσία του χαρακτήρα της εξακολουθούν να γίνονται αισθητές στη σειρά και είναι σε μεγάλο βαθμό μέρος του ταξιδιού του Τόμι σε αυτόν τον κύκλο”» δήλωσε.

“Θα είναι διαφορετικά χωρίς αυτήν. Απλώς δεν θα είναι το ίδιο. Έχω μιλήσει για το πόσο εκπληκτική ήταν ως ηθοποιός και ως άνθρωπος και είναι μια τεράστια απώλεια για ολόκληρη την κοινότητα των ηθοποιών και όχι μόνο για τη σειρά μας” τόνισε.

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked