Ο Mick Jagger μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι “Strange Game”

O Mick Jagger συμμετέχει στο soundtrack της νέας σειράς του Apple + "Slow Horses" με το νέο του προσωπικό τραγούδι "Strange Game" και το οποίο μπορούμε να το απολαύσουμε καθώς δόθηκε στην δημοσιότητα

Date:

O Mick Jagger συμμετέχει στο soundtrack της νέας σειράς του Apple + “Slow Horses” με το νέο του προσωπικό τραγούδι “Strange Game” και το οποίο μπορούμε να το απολαύσουμε καθώς δόθηκε στην δημοσιότητα.

Το νέο single γράφτηκε από τον Mick Jagger σε συνεργασία με τον πολύ γνωστό συνθέτη Daniel Pemberton (Spiderman: Into The Spider-Verse). Όσον αφορά τους Rolling Stones, ζεσταίνουν τις μηχανές τους για την επερχόμενη Ευρωπαϊκή τους περιοδεία.

Nick Manous

 

 

 

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked