Ο Kirk Hammet των Metallica ανακοίνωσε το προσωπικό του EP με τίτλο “Portals”

Η συγκεκριμένη κυκλοφορία θα περιλαμβάνει τέσσερις instrumental συνθέσεις και την μία από αυτές τις συνθέσεις με τίτλο "High Plains Drifter" είναι ήδη διαθέσιμη για streaming

Date:

Ο Kirk Hammet, κιθαρίστας των Metallica, ανακοίνωσε πως στις 23 Απριλίου και στα πλαίσια της Record Store Day θα κυκλοφορήσει το πρώτο του προσωπικό EP με τίτλο “Portals”. Η συγκεκριμένη κυκλοφορία θα περιλαμβάνει τέσσερις instrumental συνθέσεις και την μία από αυτές τις συνθέσεις με τίτλο “High Plains Drifter” είναι ήδη διαθέσιμη για streaming.

Ο Kirk Hammet δήλωσε: “Αρκετό χρονικό διάστημα πριν αποφασίσω να κάνω το EP μου είχε καρφωθεί στο μυαλό η ιδέα ενός soundtrack, το οποίο θα συνόδευε την συλλογή “The Kirk Hammett Collection” κατά την διάρκεια της παρουσίασης της στο μουσείο Essex της Μασαχουσέτης το 2017. Ήθελα να γράψω μουσική η οποία θα παίζει στο παρασκήνιο καθώς ο κόσμος περπατούσε και έβλεπε την έκθεση. Έκατσα λοιπόν ένα βράδυ και πριν προλάβω να το καταλάβω όλα τα μέρη ήταν εκεί για το “Maiden and the Monster.”

Trond Valfar

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked