Ο Kerry King μας μεταφέρει στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το νέο του single “Residue”

Στις 17 Μαίου πρόκειται να κυκλοφορήσει επιτέλους το πολυαναμενόμενο πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Kerry King, κιθαρίστα των τεράστιων Slayer με τίτλο "From Hell I Rise".

Στις 17 Μαίου πρόκειται να κυκλοφορήσει επιτέλους το πολυαναμενόμενο πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Kerry King, κιθαρίστα των τεράστιων Slayer με τίτλο “From Hell I Rise”.

Πριν μερικές εβδομάδες ο King είχε δώσει στην δημοσιότητα το επίσημο μουσικό βίντεο για το δεύτερο single “Residue”. Τώρα ήρθε η στιγμή να μας παρουσιάσει ένα βίντεο από τα γυρίσματα του συγκεκριμένου βίντεο. Να σημειώσουμε πως ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Henson Recording Studios με παραγωγό τον Josh Wilbur (Korn, Lamb Of God).

Ο King δήλωσε: ” Αν δεν ήμουν στους Slayer , θα ήμουν οπαδός των Slayer . Οπότε ναι, νομίζω πως το νέο μου project είναι μια προέκταση των Slayer και νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα σκεφτούν ότι θα μπορούσε να είναι αυτός ο επόμενος δίσκος των Slayer. Υποθέτω ότι ίσως το 80 τοις εκατό θα ήταν ακριβώς αυτό. Στιχουργικά ο δίσκος  αφορά διάφορα θρησκευτικά θέματα, κάποιες πολεμικές καταγραφές, punky πράγματα, doomy πράγματα και τρομακτικά θέματα, σε σαρωτικές ταχύτητες. Αν σας άρεσε ποτέ οποιοσδήποτε εποχή των Slayer τότε υπάρχει κάτι σε αυτόν τον δίσκο που θα σας αρέσει, είτε πρόκειται για κλασικό punk, γρήγορο punk, thrash, ή απλά για απλό heavy metal“.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Πριν από 18 χρόνια οι Tool κυκλοφόρησαν το “10.000 days”

Next Story

Deicide: Κυκλοφόρησε το “βλάσφημο” μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι “From Unknown Heights You Shall Fall”

Latest from Blog

Punked
Go toTop