Ο Kerry King κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι “Toxic”

Την Παρασκευή 17 Μαίου ο Kerry King κυκλοφόρησε επιτέλους το ντεμπούτο άλμπουμ του, με τίτλο "From Hell I Rise"

Την Παρασκευή 17 Μαίου ο Kerry King κυκλοφόρησε επιτέλους το ντεμπούτο άλμπουμ του, με τίτλο “From Hell I Rise”. Παράλληλα με την κυκλοφορία του δίσκου έδωσε στην δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο για το single “Toxic” και το οποίο σκηνοθέτησαν οι Jim Louvau και ο Tony Aguilera. Το βίντεο γυρίστηκε σε ένα στούντιο στο κέντρο του Phoenix και περιλαμβάνει μια φλογερή, υψηλής ενέργειας εμφάνιση από τη νέα μπάντα του Kerry και η οποία αποτελείται από τους Mark Osegueda (φωνητικά), Phil Demmel (κιθάρα), Kyle Sanders (μπάσο) και τον ντράμερ, Paul Bostaph.

Ο Jim Louvau δήλωσε: “Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου η πολιτική κόπωση έχει επέλθει και έχει γίνει κύριο ζήτημα για τους περισσότερους ανθρώπους που ζουν στη χώρα μας. Οι στίχοι και η ενέργεια του τραγουδιού αναδεικνύουν αυτό το συναίσθημα, οπότε ήθελα να δημιουργήσω οπτικά κάτι που να μοιάζει σχεδόν με τρέιλερ, για αυτό το οποίο πρόκειται να βιώσουμε. Ήθελα επίσης να ασχοληθώ με το PTSD για τους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει στο στρατό και πώς το αυξημένο πολιτικό τοπίο επηρεάζει την ψυχική τους υγεία, η οποία συχνά περνάει απαρατήρητη”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Οι Body Count κυκλοφόρησαν το νέο single “Psychopath”

Next Story

“Beetlejuice Beetlejuice”: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του sequel της θρυλικής ταινίας

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop