Ο Kerry King αποκάλυψε το logo της νέας του μπάντας

Έπειτα από αναμονή χρόνων ο Kerry King επιστρέφει με το νέο του προσωπικό project!

Έπειτα από αναμονή χρόνων ο Kerry King επιστρέφει με το νέο του προσωπικό project. Η νέα μπάντα έχει τίτλο το όνομα του και μόλις ανακοίνωσαν την πρώτη τους εμφάνιση στο Welcome To Rockville 2024.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kerry King (@kerrykingmusic)

Η μπάντα αποκάλυψε το νέο της λογότυπο, το οποίο μοιράστηκε με το κοινό και ο Paul Bostaph (πρώην ντράμερ των θρυλικών Slayer). O King είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι ο Bostaph θα αποτελεί μέρος του νέου συγκροτήματος, και ενώ υπάρχουν οι φήμες για τον κιθαρίστα Gary Holt καθώς και για τον Phil Anselmo στα φωνητικά παρόλα αυτά δεν έχει ακόμα γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Stay tuned για περισσότερα!

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked