Εν έτη 2020 είναι λίγο δύσκολο κάποιος να μην γνωρίζει τον Andy Warhol. Ο διάσημος καλλιτέχνης κατάφερε όχι μόνο να αποτελέσει έμπνευση για αρκετό κόσμο εκεί έξω, αλλά παράλληλα μας έδειξε πως μπορείς να ζείς τη ζωή σου μακρυά από κανόνες και καθωσπρεπισμούς.

Ο ίδιος βέβαια προσπαθούσε να παρακινήσει το κοινό του, ώστε να μην ψάχνει κάποιο ιδιαίτερο νόημα στα έργα του. Τους ζητούσε να δουν απλά την επιφάνεια και τα χρώματα, ενώ επέμενε ότι εκεί θα μπορούσαν να δουν στοιχεία από τον ίδιο. Ήταν ανοιχτό βιβλίο και δεν υπήρχε τίποτα πίσω από όλο αυτό.

https://www.instagram.com/p/CDmOdQgHVUJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Τώρα λοιπόν έχει έρθει η στιγμή να μάθουμε λίγα περισσότερα για τη ζωή του εκκεντρικού καλλιτέχνη. Την ευθύνη λοιπόν ανέλαβε μέσω Instagram, ο Jared Leto.

Η φήμη για τον πρωταγωνιστή υπήρχε εδώ και καιρό. Ο ίδιος ο Leto έγραψε στο λογαριασμό του ότι “Ναι είναι αλήθεια. Θα πρωταγωνιστήσω στην ταινία για τη ζωή του Andy Warhol. Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος γι’ αυτή την ευκαιρία. Χρόνια πολλά Andy, μας λείπεις και εσύ αλλά και το ταλέντο σου”.

Το συγκεκριμένο ποστ έγινε μια μέρα από την επέτειο των γενεθλίων του Warhol, ο οποίος πέθανε στα 58 του χρόνια, το 1987.

Όσον αφορά το κεντρικό θέμα της βιογραφίας ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, αν και αρκετοί θεωρούν ότι θα αναφέρεται στο φιλμ Warhol του 2016, όπου και πάλι είχε συμμετέχει ο Leto.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα ονόματα για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, και δεν υπάρχει διαθέσιμη καμία ημερομηνία κυκλοφορίας του φιλμ. Σίγουρα ο κορονοϊός μπορεί να έχει δικά του σχέδια, αλλά όπως και να χει για οτιδήποτε θα σας κρατάμε ενήμερους!

Nancy Von X

 

Μοιρασθείτε το:
Previous articleΜέρες covid, season 2
Next articleCinemακιγιάζ #5
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!