Ο Bruce Springsteen φημολογείται ότι πούλησε τα μουσικά του δικαιώματα για 500 εκατομμύρια δολάρια

Ο Bruce Springsteen φημολογείται ότι πούλησε τα μουσικά του δικαιώματα στη Sony Music Entertainment, σε μια συναλλαγή που μπορεί να είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ για το σύνολο του έργου ενός καλλιτέχνη, όπως αναφέρουν οι New York Times. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη συμφωνία, η οποία έκλεισε τις τελευταίες εβδομάδες ενώ και οι όροι ήταν άγνωστοι. Όμως σύμφωνα με τις δύο πηγές που μίλησαν ανώνυμα, επειδή δεν ήταν εξουσιοδοτημένες να συζητήσουν το θέμα, η αξία της μπορεί να ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια! Η είδηση της πώλησης αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Billboard, ενώ εκπρόσωποι της Sony και του Springsteen αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη συγκεκριμένη είδηση.

 

Ο μουσικός κατάλογος του σπουδαίου μουσικού περιλαμβάνει 20 στούντιο άλμπουμ, 7 EP, 23 ζωντανές ηχογραφήσεις ενώ να σημειώσουμε πως ο Springsteen βρισκόταν υπό τη στέγη της θυγατρικής της Sony, Columbia Records για το σύνολο της μουσικής του διαδρομής, αρχής γενομένης από το ντεμπούτο του “Greetings From Ashbury Park, N.J.” του 1973, έως και το πρόσφατο,“Letter To You” του 2020. Ο καλλιτέχνης φαίνεται λοιπόν να ακολούθησε το παράδειγμα των Bob Dylan, Stevie Nicks, Neil Young, Motley Crue και άλλων, ενώ είχε ανακτήσει τα εκδοτικά δικαιώματα της δισκογραφίας του στα τέλη του ’80.

Nick Manous

 

Nick Manous

Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Previous Story

Project Renegade – “The Fix Is In” από το επερχόμενο άλμπουμ “Ultra Terra”

Next Story

Lordi: Μας φανερώνουν τον Industrial Metal χαρακτήρα τους με το νέο single “Demon Supreme”

Latest from Blog

Punked
Go toTop