Ο Blaze Bayley κυκλοφόρησε βίντεο για το single “Rage”

Ο πρωην τραγουδιστής των Iron Maiden Blaze Bayley κυκλοφόρησε μουσικό βίντεο για το νέο του single “Rage”. Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ “Circle Of Stone”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου.

Το “Rage” αφηγείται μια ιστορία επηρεασμένη από την ουαλική λαογραφία του Gelert. Η ιστορία αναφέρεται σε ένα πιστό κυνηγόσκυλου και τον ατυχή θάνατό του στα χέρια, αγαπημένου του ιδιοκτήτη, του πρίγκιπα Llewelyn. Τα κινούμενα σχέδια για το μουσικό βίντεο δημιουργήθηκαν από την Hot Frog Animations, ενώ στο τραγούδι συμμετέχει  επίσης και η βιολονίστρια Anne Bakker.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

“Griselda” – Ότι και αν έχεις κάνει σε αυτή τη ζωή δε σβήνεται με Blanco

Next Story

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Judas Priest για το νέο τραγούδι “Crown of Horns”

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop