Ο “Άγιος Βασίλης” επιστρέφει μέσα από τη διάσημη εκδοχή του Tim Allen

Η μίνι σειρά φέρει τον τίτλο "The Santa Claus" (προς το παρόν) και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο Μάρτιο, σύμφωνα με το Deadline

Date:

Ο “Άγιος Βασίλης” μία νέα μίνι σειρά της Disney+ έρχεται σε σκηνοθεσία του αμερικανού Jason Winer και πρωταγωνιστή τον Tim Allen. Ο ηθοποιός υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Άγιο Βασίλη στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο το 1994 στο “The Santa Clause” φέρνοντας στα ταμεία το ποσό των 189,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολούθησε το “The Santa Clause 2” (2002) και “The Santa Clause 3: The Escape Clause” (2006).

tim allen

Όσον αφορά το σενάριο ο Scott Calvin ( Tim Allen) γίνεται 65 ετών και επιθυμεί να αφήσει τα καθήκοντα του Άγιου Βασίλη και να επιστρέψει στον κανονικό κόσμο. Έχοντας στις πλάτες του, δεκάδες ξωτικά, τα παιδιά και την οικογένειά του ξεκινάει ένα ταξίδι για να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει την οικογένειά του για μια νέα ζωή νότια του Βορείου Πόλου.

Στην σειρά θα έχει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού πλάι στον Jack Burditt, γνωστό μέσα από τα “Modern Family” (2017-20), “30 Rock” (2006-13), “Frasier” (1996).

Η μίνι σειρά φέρει τον τίτλο “The Santa Claus” (προς το παρόν) και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο Μάρτιο, σύμφωνα με το Deadline.

Share post:

LATEST

Νέο lyric βίντεο από τους Manowar για το single “Immortal”

Οι Manowar έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric βίντεο για το τραγούδι τους "Immortal". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο EP του συγκροτήματος με τίτλο "Highlights From...

MUSTS

Freddie Mercury: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το μεγαλύτερο είδωλο όλων των εποχών

O αγαπημένος frontman όλων των εποχών, Freddie Mercury έφυγε σαν σήμερα...

Punks Not Dead – Μια μικρή αναδρομή

Έχοντας διαμορφώσει αρκετές γενιές, η Punk βρίσκεται ακόμα εδώ. Pop-Punk,...

Το Χαμένο Ημερολόγιο της “Άλλης” – Πρώτη παρουσίαση της έκδοσης του βιβλίου του Μάνου Λαμπράκη

Οι εκδόσεις «ΑΣΤΑΡΤΗ» και το Θέατρο Σταθμός σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση της...
Punked