Ο “Άγιος Βασίλης” επιστρέφει μέσα από τη διάσημη εκδοχή του Tim Allen

Η μίνι σειρά φέρει τον τίτλο "The Santa Claus" (προς το παρόν) και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο Μάρτιο, σύμφωνα με το Deadline

Date:

Ο “Άγιος Βασίλης” μία νέα μίνι σειρά της Disney+ έρχεται σε σκηνοθεσία του αμερικανού Jason Winer και πρωταγωνιστή τον Tim Allen. Ο ηθοποιός υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Άγιο Βασίλη στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο το 1994 στο “The Santa Clause” φέρνοντας στα ταμεία το ποσό των 189,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολούθησε το “The Santa Clause 2” (2002) και “The Santa Clause 3: The Escape Clause” (2006).

tim allen

Όσον αφορά το σενάριο ο Scott Calvin ( Tim Allen) γίνεται 65 ετών και επιθυμεί να αφήσει τα καθήκοντα του Άγιου Βασίλη και να επιστρέψει στον κανονικό κόσμο. Έχοντας στις πλάτες του, δεκάδες ξωτικά, τα παιδιά και την οικογένειά του ξεκινάει ένα ταξίδι για να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει την οικογένειά του για μια νέα ζωή νότια του Βορείου Πόλου.

Στην σειρά θα έχει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού πλάι στον Jack Burditt, γνωστό μέσα από τα “Modern Family” (2017-20), “30 Rock” (2006-13), “Frasier” (1996).

Η μίνι σειρά φέρει τον τίτλο “The Santa Claus” (προς το παρόν) και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο Μάρτιο, σύμφωνα με το Deadline.

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked