Ο Abbath μας παρουσιάζει το νέο του single “Dread Reaver”

Ο Abbath, θρυλική μορφή του Νορβηγικού Black Metal, επιστρέφει στις 25 Μαρτίου με το νέο του άλμπουμ "Dread Reaver"

Date:

Ο Abbath, θρυλική μορφή του Νορβηγικού Black Metal, επιστρέφει στις 25 Μαρτίου με το νέο του άλμπουμ “Dread Reaver” και τώρα μας παρουσιάζει μέσα από τον επερχόμενο δίσκο το ομώνυμο single. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Season Of Mist σε παραγωγή των Abbath, Endre Kirkesola και Dag Erik Nygaard.

Το επίσημο δελτίο τύπου αναφέρει: ” Σκοπός ήταν η δημιουργία ενός δίσκου με σαρωτική παραγωγή και ο οποίος θα διασταυρώνεται τους ήρωες του Abbath, δηλαδή με τους Kiss, Motörhead, Manowar και Bathory.”

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked