Μάλιστααα……

Τα είχαμε χύμα (από την ατάκα του δικηγόρου περί επαγγελματιών ομοφυλόφιλων), μας ήρθαν χθες και τσουβαλάτα με την new entry στα charts της ομοφοβίας και του ρατσισμού ατάκα του Σταμάτη Σπανουδάκη περί οργανωμένων ομοφυλόφυλων.

Αφού ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μας είπε ότι ο Χριστός τον γλίτωσε από τα ναρκωτικά και τη μαυρίλα που προκαλούν, είπε να μας μαυρίσει λιγάκι τη ψυχούλα με όσα ακολούθησαν, βάζοντας στην άκρη για λίγο τη Χριστιανική αγάπη προς τον συνάνθρωπο…

Είναι τελικά 100% βέβαιο ότι όταν θα ακούσουμε την ατάκα: εγώ δεν είμαι ομοφοβικός, έχω φίλους ομοφυλόφιλους, ξέρουμε ότι θα ακολουθήσει ομοφοβικό παραλήρημα και ότι αυτός που θα το πει, είναι όχι 100% , αλλά 1000% ομοφοβικός. Τι είπε λοιπον:

«Οι καλύτεροι φίλοι μου ήταν ομοφυλόφιλοι κι αισθανόμουν άνετα με ομοφυλόφιλους. Στο Παρίσι ζούσα με φίλο μου ομοφυλόφιλο, εγώ δεν ήμουν (σσ αλίμονο με με περάσετε για gay,το ξεκαθαρίζω). Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον αυτών των ανθρώπων ή εναντίον του Μάνου Χατζηδάκη ή του Βασίλη Φωτόπουλου που ξέρω ότι ήταν(δηλαδή σαν να μας λέει ότι αν είναι να είσαι gay, ας είσαι τουλάχιστον συνθέτης του διαμετρήματος ενός Χατζιδάκη, ή έστω ζωγράφος του διαμετρήματος του Βασίλη Φωτόπουλου, όχι κανένας παρακατιανός)

«Δεν ήταν ομοφοβικό το σχόλιο για το Γιάννης και Σοφία και όχι Γιάννης και Γιάννης. Αν ζούσε ο Ρήγας Φεραίος και έλεγε τώρα αυτά που έλεγε τότε, θα τον θεωρούσαμε ομοφοβικό και τόσα άλλα. Και εμένα δεν με θεωρούν ομοφοβικό οι κανονικοί Έλληνες, αλλά οι politically correct». (καινούργια πληροφορία, όσες και όσοι είμαστε politically correct, δεν είμαστε κανονικοί Έλληνες και Ελληνίδες, κοίτα να δεις τι μαθαίνεις στα καλά καθούμενα!!!)

«Είναι 100% άντρες στην συμπεριφορά τους και πολλές φορές περισσότερο από εμάς. Αλλά το να βγαίνω στην πλατεία Συντάγματος με ένα μαστίγιο κι ένα σορτς ως άντρας ότι γ@μ@με και δέρνουμε, δεν είναι αυτό άντρας. Το κάνουν γιατί θέλουν να ενοχλήσουν.

Ξέρω ότι έχουν υποστεί τα πάνδεινα, ότι τους κοροϊδεύαν και στις ελληνικές ταινίες και λοιπά. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, έχω με τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς.»

11005504-0-0-1000-540-1440x900-80-0-1-4e212a18240a3bef92b41d29f137d7b4-jpgΛοιπόν, αγαπητέ μας κύριε Σπανουδάκη, νομίζω ότι καλά κάνατε τόσο καιρό που απείχατε από τη δημοσιότητα απ΄όταν έφυγε από την ενεργό πολιτική ο στενός σας φίλος, τι θέλατε και εσείς τώρα να μπλέξετε με αυτά και με αναγκάζετε κι εμένα να γράφω;

Θα σας πω κάτι που θα σας σοκάρει αγαπητέ μας συνθέτη, πρώτον δεν είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι 100% άντρες, (έχετε μάλλον υπ’ όψιν σας τους ντουλαπάτους με πολλούς από τους οποίους ανήκετε και στον ίδιο πολιτικό χώρο), υπάρχουν gay με αντρική συμπεριφορά και επιτέλεση (και είναι απόλυτα οκ και σεβαστό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), αλλά υπάρχουν και οι θηλυπρεπείς (συγχωρέστε τους, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ).

Δεν έχετε τίποτα με όσους έχουν υποστεί τα πάνδεινα, αλλά δεν σας είδαμε να κάνετε και κάτι για να μην τα υφίστανται και στο μέλλον, απεναντίας σας ενοχλούν λέτε οι πολιτικοί που είναι κοντά στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα ΟΧΙ γιατί παριστάνουν τους προοδευτικούς όπως είπατε, αλλά ακριβώς επειδή κάποιοι (όχι όλοι φυσικά) ΕΙΝΑΙ.

Σας ενοχλούν μας είπατε οι οργανωμένοι, αλλά μαντέψτε, οργανωμένοι ή όχι, αγωνίζονται για ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα, όπως όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας όπως άλλωστε ορίζει το Σύνταγμα.

Μη το ξεχάσω, Ο Ρήγας Φεραίος έγραψε τον Θούριο, ένα καθαρά επαναστατικό ύμνο, πιστέψτε με ότι αν ζούσε σήμερα θα σας έκανε μήνυση που τολμήσατε να βάλετε λόγια στο στόμα του, πολύ απλά γιατί ποτέ δεν θα έλεγε τέτοιες μπαρούφες.

Σχετικά με τους άντρες στο Σύνταγμα με τα μαστίγια και τα σόρτς με κάνατε να τρέχω στο Σύνταγμα πρωινιάτικα μήπως και πετύχω κανέναν, να είμαι ειλικρινής δεν βρήκα ούτε έναν, ρώτησα και κάτι μαγαζάτορες αν κυκλοφορούν εκεί συχνά και μου απάντησαν αρνητικά, τι να σας πω κι εγώ, ότι μου είπαν λέω….

Αν εννοείτε ότι μπορεί να συναντήσουμε στο Pride που γίνεται μια φορά τον χρόνο, τι να σας πω κι εσάς τώρα, κάντε τη καρδιά σας πέτρα μια φορά τον χρόνο και όταν γίνεται το μη πηγαίνετε στο Σύνταγμα εκείνη τη μέρα αφού δεν σας αρέσει.

Μεταξύ μας βέβαια αγαπητέ μας συνθέτη, εγώ σε τόσα pride έχω πάει, άντρες με σόρτς είδα, (όχι μόνο εκεί βέβαια, κάθε καλοκαίρι ολόκληρη η χώρα γεμάτη άντρες με σόρτς είναι, δεν φανταζόμουν ότι όοοολοι αυτοί είναι ομοφυλόφιλοι) άντρες με μαστίγιο δεν είδα και παίρνω κι όρκο (μπορεί να έτυχε και να μη τους είδα εγώ, αλλά όπως και να χει δεν είναι κακό, όυτε φωνάζουν γ@@με και δέρνουμε, η βία είναι απεχθής στη συγκεκριμένη κοινότητα, απλώς αυτή τη μια και μοναδική ημέρα κυκλοφορούν δημόσια όπως νιώθουν) .

Πάντως για να τελειώνουμε, να χρησιμοποιήσω τον δικό σας στίχο (εκείνον που έγινε προεκλογικός ύμνος της Νέας Δημοκρατίας), υπάρχει και καλύτερη Ελλάδα και την θέλουμε και αυτή είναι μια Ελλάδα χωρίς ρατσισμό, χωρίς ομοφοβία και τρανσφοβία με κοινωνική δικαιοσύνη και με ίσες ευκαιρίες για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή, είτε γεννήθηκαν εδώ, είτε όχι, εσείς τη θέλετε;

Αν κρίνω από τα λεγόμενα σας, μάλλον όχι, δεν τη θέλετε.


Βανέσα Βενέτη Κοττίκα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.