Ντεμπούτο για το νέο μουσικό βίντεο των Swallow The Sun

Οι Swallow The Sun ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζονται να σαρώσουν με τις ζωντανές τους εμφανίσεις την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική

Date:

Οι Swallow The Sun ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζονται να σαρώσουν με τις ζωντανές τους εμφανίσεις την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική.

Μάλιστα στην Αμερική θα περιοδεύσουν μαζί με τους Moonspell και Witherfall, ενώ στην Ευρώπη με τους Primordial και Rome. Παράλληλα με αυτές τις ανακοινώσεις κυκλοφόρησαν και ένα επίσημο βίντεο για το single τους “This House Has No Home”. 

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ του συγκροτήματος “Moonflowers”, που κυκλοφόρησε στις 21 Νοεμβρίου 2021.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked